WORKSHOPS & MASTERCLASS

Ben jij één van de vier lucky ones? Dan krijg jij twee workshops en een masterclass van professionals uit de branche om jouw skills naar de next level te brengen:

  • Workshop 1: Dinsdagavond 27 september 2022 door DJ Robin Gerritsen
  • Workshop 2: Woensdagavond 28 september 2022 door DJ Robin Gerritsen
  • Masterclass: Vrijdagavond 14 oktober 2022 door Chris Deluxe

DJ Robin Gerritsen
Robin Gerritsen (19 jaar) is een Nederlandse DJ/Producer uit Harderwijk. Hij draait al vanaf zijn elfde jaar en heeft enorm veel passie, enthousiasme én liefde voor muziek. De afgelopen drie jaar draait Robin veel in clubs en op festivals. Bij zijn shows draait Robin top40 hits, Urban, Latin, Hip Hop en steekt hij bekende hits in een Reggeaton/Moombathon jasje. Zijn mixtapes zijn te beluisteren op Soundcloud en Deezer.

Als producer heeft Robin in 2021 zijn eerste nummer samen met Bibi van Ark genaamd “Waarom” uitgebracht. Ondertussen heeft Robin meerdere nummer uitgebracht en zijn te beluisteren op Spotify.

Chris Deluxe
Maak kennis met Chris Deluxe! Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics. Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland. Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn o.a. op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

DJ CONTEST

Op vrijdag 14 oktober gaan de vier lucky ones de strijd met elkaar aan! 🙌🏻 Na het volgen van de masterclass van niemand minder dan Chris Deluxe ga je het podium op en krijg je 10/15 minuten de kans om op voor het publiek jouw skills live te tonen. Na de battle gaat de jury in beraad en wordt de titel ““Winnaar beste DJ – Don’t be Shy DJ Contest 2022” uitgereikt. 🏆

Don’t be Shy en meld je aan!

Wil jij je vaardigheden als DJ verder ontwikkelen en sta jij te popelen om op een podium voor live publiek te performen? Grijp dan deze unieke kans en meld je vóór 1 september 2022 aan!

AANMELDEN