Contact

Muziekpodium Estrado: 

bar

Parkweg 3
3842AD Harderwijk
Tel: 0341-412118
KVK nummer: 62091050
 
Voor algemene vragen en aanvragen voor optredens, kunt u mailen naar: info@estrado.nl
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het huren van Estrado (zaalhuur, oefenruimte), mail dan naar: verhuur@estrado.nl

 
 

PODIA HARDERWIJK

Per 1 januari 2015 is Poppodium Estrado gefuseerd met de overige podia in Harderwijk; Theater Harderwijk en Kunstcentrum Catharinakapel. Samen brengen we een zeer gevarieerd cultureel aanbod. Op deze pagina vindt u meer informatie over de andere podia.

Theater Harderwijk

Theater Harderwijk

Theater Harderwijk is een middelgroot theater centraal gelegen in Nederland. De zaal heeft 576 zitplaatsen en bevindt zich op loopafstand van NS- en busstation in Harderwijk. Cultuurliefhebbers kunnen bij Theater Harderwijk terecht voor 60 voorstellingen verdeeld in de genres: 'Jeugdvoorstelling', 'Cabaret', 'Toneel', 'Muziek/show' en 'Overig'. Ook biedt het theater een podium voor amateurgezelschappen uit Harderwijk en omgeving.

Theater:  Stationslaan 26
3842 LA Harderwijk
Balie: Verkeersweg 1
Tel: 0341-428899
E-mail: info@theaterharderwijk.nl 

Kunstcentrum Catharinakapel

catharinakapelKunstcentrum Catharinakapel organiseert kleinschalige culturele activiteiten op het gebied van theater, film, muziek en Beeldende kunst in een prachtige historische kapel midden in het centrum van Harderwijk. De ambiance, de diversiteit en de toegankelijkheid vormen tevens het decor voor particuliere culturele evenementen, huwelijksvoltrekkingen en bedrijfspresentaties.

Klooster 1
Postbus 95
3840 AB Harderwijk
Tel: 0341-419500
Mail: info@catharinakapel.nl

Muziekpodium Estrado