Kristoffer Gildenlöw | Estrado

Intiem, donker, melancholisch en nostalgisch. De muziek van de Zweedse muzikant Kristoffer Gildenlöw laat zich niet zo makkelijk vangen in woorden. Met diepe, donkere vocalen en duistere gitaarpartijen weet hij je met zijn muziek een verhaal te vertellen. Langzaam, bijna slepend en eigenlijk altijd verstaanbaar, deze teksten komen binnen.

KOOP DIRECT KAARTEN

Kristoffer Gildenlöw woont al lange tijd in Nederland en heeft meegewerkt aan tal van albums, als bandlid, gastmuzikant en soloartiest. “Homebound” is zijn derde solo album en kwam afgelopen voorjaar uit. Hoewel de muzikale carrière van deze multi-instrumentalist begon als bassist in de rock-, en metalscene bij de band Pain of Salvation waarmee hij 6 albums opnam is het solowerk van Kristoffer zeer geschikt voor een kleine setting. Echt muziek voor een luisterconcert in onze grote zaal.

Kristoffer Gildenlöw speelde samen met vele artiesten als Lana Lane, Damian Wilson Band, Dark Suns, Dial, For All We Know en Consortium Project.
Deze rasartiest heeft de afgelopen 25 jaar albums opgenomen en de wereld over getourd met een aantal geweldige bands/artiesten, waaronder Pain of Salvation, Neal Morse, For All we Know, Damian Wilson, Mr. Fastfinger en KAYAK.
Momenteel is Kristoffer vast lid van KAYAK. Hij speelde al mee op het album “Seventeen” van deze oerhollandse band en vorig jaar was hij te horen op het live-album.

Solo heeft Kristoffer drie albums uitgebracht. In 2012 het prachtige album “Rust”, in 2016 volgde “The Rain” en afgelopen voorjaar, midden tussen alle corona-perikelen door zijn derde album “Homebound”.

In deze roerige tijd waarin veel dingen niet kunnen zijn er soms ook ineens onverwachte mogelijkheden.Kristoffer Solo wordt heel bijzonder. Een echt luisterconcert met prachtige muziek, een buitenkansje voor Harderwijk.

Deur open: 20 minuten voor aanvang
Prijs: € 14,- (+ € 1,- servicekosten)

Meer weten over jouw bezoek aan Estrado? Kijk dan op deze pagina.

KOOP KAARTEN

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op