EP Release What A Shed + Supports

EP Release What A Shed + Supports

What A Shed is een ontzettend enthousiaste band, die klaar staat om het publiek omver te blazen. Na 2 jaar songwriting willen ze Nederland laten zien wat ze kunnen en ze zijn al goed op weg! Afgelopen maanden stonden ze onder andere in Hedon (Zwolle) en op Veluwpop (Nunspeet).

De 5-koppige band bestaat uit zanger Tijmen Bergsma, de gitaristen Robbert-Jan Fidder en Gerben Prins, bassist Wimjan van den Berg en drummer Wilbert Meijering. Met invloeden van Three Days Grace, Foo Fighters en Kensington, spelen ze stevige rock die je niet uit je hoofd kunt krijgen!

What A Shed

 

Op 1 november hebben zij hun debuut-EP uitgebracht genaamd ‘Shelter in the Dark’.
Dit vraagt om een feestje, en die komen ze natuurlijk vieren in Estrado!

De CD is voor slechts € 5,- te koop bij het optreden in Estrado, of te bestellen op whatashedmusic@gmail.com

 

From Solid Ground is een experimentele rockband uit ‘t Harde die invloeden uit andere genres en live improvisatie niet schuwt. Met hun eigen sound en afwisselende nummers waren ze een verrassende nieuwkomer op het Dive Festival, en ze kwamen terug naar Harderwijk voor een optreden tijdens de opening van het nieuwe Estrado-seizoen. Op 4 december komen ze de nieuwste toevoeging presenteren: bandlid Jasper, op synthesizer.
From Solid Ground

Who Killed The Sixth – Een vijfkoppige uit Elburg band bestaande uit frontman Lubbert van Dijk, gitaristen Bart Hartgers en Nils schut, Bassist Mathijs Visscher en drummer Paul van de Beek. Een rockband met invloeden vanuit de punk en grunge scene met als doel om hun kop boven het maaiveld uit te steken. Met 1 EP, een gloednieuwe single op hun naam en de wil om de iedereen te laten zien dat rock nog lang niet dood is, dendert deze rocktrein over het podium.

Who Killed The Sixth

Who Killed The Sixth – I’m here to say no

 

 

Muziekpodium Estrado