Waltzburg (voorprogramma: Raoul & the Wisemen) – 19.30 uur

12
/ Jun
Zaterdag
2021

Waltzburg (voorprogramma: Raoul & the Wisemen) – 19.30 uur

Tijd
Deur open 19.10 uur. Aanvang 19.30 uur
Prijs
Prijs €12,50,- (+ €1 reserveringskosten)

Waltzburg komt naar Harderwijk!

De 5 indiepoppers uit Nijmegen maken eigenzinnige en melodieuze upbeat indie, geschreven door een pessimistische slaapkamer producer, vervolgens tot leven gebracht met zijn beste vrienden. Samen met producer Simon Akkermans werkte de Nijmeegse band hun melodische indie-pop uit in Kytopia, Utrecht. De songs zijn super catchy, onvervalst en recht uit het hart en doen op de beste manier mogelijk denken aan bands als Vampire Weekend, Real Estate en Modest Mouse.

Al snel werd de band opgepikt door 3FM, die Waltzburg omdoopte tot 3FM Talent met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig op de zender te beluisteren zijn. Ook op Kink fm hoor je Waltzburg regelmatig. Het afgelopen jaar is er gewerkt aan en nieuwe ep die in maart is uitgekomen, dus verwacht naast bekende nummers ook nieuwe muziek!

Voorprogramma Raoul & the Wisemen 

Raoul & the Wisemen is de band van zanger en songwriter Raoul Wijsma. Hun 1e single ‘Conversation’ komt uit in de zomer van 2019. De band maakt romantische indie pop met een heldere en warme sound, vergelijkbaar met acts als Keane, Bon Iver, en First Aid Kit. ‘Conversation’ werd opgepikt door ‘Club de Max’ op NPO Radio 5, in playlisten en de band was te horen op verschillende festivals in Nederland en Slovenië.


Muziekpodium Estrado