Estrado live:

Voltage met supportact: Black Bottle Riot
Estrado live:<br><h5>Voltage met supportact: Black Bottle Riot</h5>
03
/ Feb
Zaterdag
2018

Estrado live:

Voltage met supportact: Black Bottle Riot
Tijd
20:00
Prijs
€ 8,00 in de voorverkoop, plus € 0,50 reserveringskosten, € 11,00 aan de deur

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van southern bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zetten de vier brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

In 2016 brult leadzanger Dave zich naar een 2e plek in TVOH en zet daarbij Rock’n Roll weer op de kaart bij mainstream Nederland. Daarna headlined de band een tour met uitverkochte shows bij de bekende poppodia van Nederland. Er worden support-shows gespeeld voor o.a. Miss Montreal en Status Quo in de Heineken Music Hall en festivals als Paaspop en de Zwarte Cross worden op de kop gezet. Intussen werkt het viertal hard aan een nieuw album dat in het voorjaar van 2017 uit zal gaan komen.

Met de EP “Voltage” maakt de band in 2013 haar debuut. Een jaar later volgt de EP “The Story So Far” die binnen een maand uitverkoopt. Het debuutalbum “Travellin’ Men” wordt in april 2015 gepresenteerd in poppodium Nirwana. Daarna volgen 2 succesvolle jaren waarbij Voltage in 2015 voorprogramma’s speelt voor o.a. Status Quo grootheden John “Rhino” Edwards en John Coghlan. Voltage brengt je terug naar de 70’s met scheurende gitaren over een strakke ritmesectie.

Met support act: Black Bottle Riot

‘Waarschijnlijk de beste Southern rock band in Europa’, schreef De Gitarist Magazine over Black Bottle Riot. Met honderden shows in binnen-en buitenland en hun 4e album in aantocht is de band hechter dan ooit. Blues, rock and roll en natuurlijk een dosis country in een overdonderde live show. Daar krijg je wel dorst van...

Voor fans van The Black Crowes, Lynyrd Skynyrd en The Allman Brothers.

Stay Hungry for Rock and Roll

Muziekpodium Estrado