Tribute to Dio by Dio Rocks – AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS

Tribute to Dio by Dio Rocks – AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS
14
/ Mei
Donderdag
2020

Tribute to Dio by Dio Rocks – AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS

Tijd
Deur open 20.00 uur Aanvang 20.30 uur

Dinsdag 23 maart hebben de autoriteiten een verbod op alle bijeenkomsten tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen afgekondigd.
Dit houdt in dat Stichting Podia Harderwijk haar locaties, kunstcentrum Catharinakapel, muziekpodium Estrado en Theater Harderwijk tot maandag 1 juni sluit en alle activiteiten op onze locaties tot maandag 1 juni 2020 geen doorgang vinden. Lees verder.

Hoeveel rocksterren kunnen opscheppen over opnemen en touren in zes verschillende decennia? Dat is slechts een van de vele claims op roem waar Ronnie James Dio van geniet. Deze inwoner van Cortland, New York, geboren op 10 juli 1942, begon zijn opnamecarrière in 1958. Hij werd geboren in Portsmouth, New Hampshire, maar groeide op in Cortland, in de buurt van Syracuse in de staat New York in de VS, in een rustige, Italiaanse middenklasse-gemeenschap. Ronnie veranderde ooit zijn naam van Padovana in Dio - wat in het Italiaans "God" betekent.

In mei 2010 overleed zanger Ronnie James Dio. Met zijn enorme oeuvre bij o.a. Rainbow, Black Sabbath en Dio heeft hij een enorme muzikale erfenis achtergelaten. Tien jaar na zijn overlijden brengt Dio Rocks zijn muziek weer tot leven in een tribute.

Line up:
Vocals - Nick Holleman
Guitar – Laurent Schijns
Bass - Joey Bruers
Drums – Pim Goverde

Muziekpodium Estrado