TOP 2000 Live

TOP 2000 Live
01
/ Dec
Zaterdag
2018

TOP 2000 Live

Tijd
12:00

Het jaar loopt op zijn einde en dan is het weer tijd voor…. De TOP 2000!

Wij als muziekliefhebbers willen hier graag aandacht aan geven en wel op zaterdag 1 december. Op deze dag nodigen we heel Harderwijk uit om inspiratie op te doen voor zijn of haar lijstje met favorieten om op te stemmen. Je stem uitbrengen kan bij ons in het café.

CAFE & OEFENRUIMTES                                                                                            De aftrap van deze dag vol muzikale activiteiten is om 12 uur met een kinderdisco in het café. We hebben tevens een lokale ambitieuze DJ met Trance als specialiteit bereid gevonden om die dag ook een workshop te geven.

Verder zijn er de hele middag doorlopende workshops in de oefenruimtes op Drums (Henk van der Neut), Piano (Peter Jan van Velzen), (Contra)Bas / Bandcoaching (Pieter van Lier) en Gitarist, Componist (Ton van Mourik) zal na het optreden van de Plugin Band – wat ’s middags plaatsvindt in de concertzaal (!) van 14:00 – 14:30 uur – aansluitend  aanhaken en iets vertellen over in bandjes spelen en nog veel meer…. . Dit alles in het kader van de ESTRADO MUSIC SCENE

Tevens zijn de platenbakken van Rock Heaven in het café opgesteld voor de vinyl liefhebbers.

CONCERTZAAL                                                                                                      Om 14.00 uur speelt als 1e de PlugIn band – met daarin o.a. de jarige Erik op drums – op het hoofdpodium voor het middagprogramma. 

’s Avonds hebben we 11 lokale bands en een aantal solo-artiesten bereid gevonden om een selectie uit de rijke top 2000 muziekkast te maken en voor ons te komen spelen in een doorlopende muziekmarathon. De bands zijn van zeer uiteenlopende pluimage en jongste muzikale deelnemer is 10 jaar oud en zal muziek spelen die zelfs zijn ouders als tieners nog niet hebben meegemaakt!

De avond is natuurlijk niet compleet zonder de Popquiz – gepresenteerd door het dynamische duo Marcel en Theo. Zorg ervoor je smartphone paraat te hebben om aan de quiz mee te kunnen doen om zo jouw kennis over popmuziek te laten testen!

Kortom, dat wil je niet missen en iedereen is dan ook van harte welkom om het te komen bekijken én beluisteren dan wel actief mee te doen met de Popquiz of één van de workshops.

De toegang voor deze dag is gratis.

Muziekpodium Estrado