Tim Dawn – 22.00 uur

25
/ Jun
Vrijdag
2021

Tim Dawn – 22.00 uur

Tijd
Deur open 21.40 uur. Aanvang 22.00 uur
Prijs
Prijs €9,- (plus €0,50,- administratiekosten)

Tim Dawn, bekroond rechtenstudent, was goed op weg naar een doctoraat en het grote geld... Tot hij halsoverkop viel voor muziek. Met een rugzak door Australië en Nieuw-Zeeland, gewapend met een gitaar en een handvol liedjes, voelde hij zich vrijer dan ooit. Weer thuis nam hij ontslag en verhuisde naar een kinderboerderij op een monumentaal terrein van een houtzagerij in het hart van Utrecht, waar hij aan zijn muziek werkt en voor de dieren zorgt.

Zijn omgeving wordt weerspiegeld in zijn artisanale popsongs, die zowel de rust en stilte van zijn leven tussen de varkens en schapen als de rusteloosheid van de stad weerspiegelen. Na het succes van zijn single Walking On A Wire en zijn EP I'll Hold On, werkt Tim Dawn momenteel aan zijn debuutalbum.

Eind 2020 en begin 2021 kreeg Tim Dawn zijn grote doorbraak met zijn versie van de Bee Gees-klassieker To Love Somebody, die te zien was in de beroemde kerstcommercial van een grote supermarktketen, en vond snel zijn weg naar de hitlijsten en ontving belangrijke airplay op de Nederlandse radio.

Op 24 maart 2021 bracht hij zijn nieuwe single Fell For You uit.
Volg Tim Dawn op sociale media en uw streamingplatform om op de hoogte te blijven.

Let op: het gaat om een speciale 45 minuten durende corona proof show! 

Prijs: €9,- (+ €0,50 administratiekosten)
Deur open: 21.40 uur. Aanvang: 22.00 uur.


Muziekpodium Estrado