Tarantino Night
(ALLEEN DE BAND “Reservoir Dogs” !!)

Tarantino Night<br> (ALLEEN DE BAND “Reservoir Dogs” !!)
23
/ Nov
Zaterdag
2019

Tarantino Night
(ALLEEN DE BAND “Reservoir Dogs” !!)

Tijd
Deur open voor bezoekers band vanaf 21.45 uur
Prijs
Alleen band € 10,00 + 50 cent voorverkoop . Deurprijs € 14,00

Een bijzondere avond die in het teken staat van Quentin Tarantino.

Als voorprogramma vertonen we de film Reservoir Dogs. Hiervoor is een apart ticket te koop en……. de plaatsen zijn beperkt.

De band begint rond 22.00 uur

Reservoir Dogs spelen nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino (geregisseerd/geschreven). Surf, Rock, Soul, Blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke Audio/Visuele Tarantino wereld. Reservoir Dogs brengen de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino’s culthits naar het podium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

De band kende in haar eerste vijf jaar evenzeer een zeer succesvolle start dat zich voltrok middels een indrukwekkend parcours. Al in het eerste jaar werkte de band samen met Sony pictures voor de première van Django Unchained in Tuschinski. Verder waren er gezamenlijke optredens met Tito & Tarantula en was de band te zien in ondermeer ’t Paard(3x), Paradiso(3x), 013(2x), Parade, Effenaar, Melkweg, Mezz(2x). Er waren tours in Spanje, Duitsland, België en de laatste drie jaar werkte de band ook geregeld samen met George ‘Little Green Bag’ Baker. Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen de eerste CD “Death Trap”

‘We gaan eerlijk zijn, Het kan ons geen fuck/reet/flikker schelen wat je wel of niet weet.´We gaan jullie toch vermaken, ook politieagenten´. Niet om informatie, maar gewoon omdat we het lollig vinden om jullie te vermaken. Er is niets dat je kan zeggen, we hebben alles al een keer gehoord. Er is niets dat je kan doen. Behalve bidden dat het snel gedaan is, wat toch niet zal gebeuren.’ (Rsrvdgs)

Bill aka Mr.Pink,
Vincent Vega aka Mr.Blonde,
Aldo Raine aka Mr.Orange,
Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White,
Stuntman Mike aka Mr.Brown,
Mr.Wallace aka Mr.Black ,
O ren ishii aka Ms Blue

Toegang Film & Band € 15,00 + 50 cent voorverkoop deurprijs € 20,00
Alleen band € 10,00 + 50 cent voorverkoop . Deurprijs € 14,00
Aanvang film 20.00 uur
Deur open voor bezoekers band vanaf 21.45 uur


Muziekpodium Estrado