Rocktoberfest 2020 Corona light edition – GEANNULEERD

17
/ Okt
Zaterdag
2020

Rocktoberfest 2020 Corona light edition – GEANNULEERD

Tijd
Deur open 17.30 uur Aanvang 18.00 uur
Prijs
Prijs € 14,- (+ 1 euro reserveringskosten) Alleen online verkrijgbaar.

Het Rocktoberfest 2020 Corona light edition op zaterdag 17 oktober in Estrado is vanwege de verscherpte coronamaatregelen geannuleerd. Er is geen sprake van een vervangende datum. De kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht.

 ----------------------------------------------------------------------------------------

Een nieuwe editie van het Rocktoberfest in coronatijd, zittend in een zaal op 1,5m. Vreemd en anders, maar toch ook wel weer leuk! Uiteraard geen volle editie, dat is organisatorisch niet mogelijk, dus dit jaar drie bands. 

Hoewel niet alles mogelijk is, is er ook veel wat wél mogelijk is. Elkaar weerzien en op 1,5m even praten over de muziek, samen naar bandjes kijken en de volle aandacht voor de muziek; er zijn eigenlijk best veel leuke zaken aan een 1,5m optreden. Het biedt meer onverwachte kansen dan je op het eerste oog zou denken. 

Maar laten we het eens over de bands gaan hebben: 

Mouflon
Het zware en donkere geluid, kenmerkend voor Mouflon, is een mix van old school death metal en doom metal die zorgt voor een variatie in nummers met geluidsgolven die menig gebouw doen trillen. Beïnvloed door de old school bands, maar niet als een retro band, stuitert Mouflon van het ene headbangende moment naar het andere met een gevoel van pure vernietiging! 

Dead Mans Walk
En wat te denken van Dead Mans Walk met onze eigen Harderwijker Martijn van Gene op drums. Ook druk bezig met een nieuwe plaat en misschien krijgen we daar deze avond alvast een voorproefje van….. Dead Mans Walk heeft al vaker in Hardrockwijk opgetreden, onder andere in de metalbattle. Ze maken onvervalste Death Metal van de bovenste plank. 

Black Rabbit
Opener van de avond is niemand minder dan de Death/Thrash formatie Black Rabbit uit Apeldoorn. Ook zij gaan deze avond nieuw werk presenteren. Een paar weken terug stonden ze al in Hardrockwijk als vervanger van Abrupt Demise en dat smaakt naar meer!  

Prijs: € 14,- (+ € 1,- reserveringskosten)
Kaarten zijn is alleen online verkrijgbaar. Er is geen verkoop aan de deur.


Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van tevoren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.
Muziekpodium Estrado