Rocktoberfest 2019

Rocktoberfest 2019
19
/ Okt
Zaterdag
2019

Rocktoberfest 2019

Tijd
Deur open vanaf 14:00 uur
Prijs
€ 12,50 in de voorverkoop, (plus € 0,50 reserveringskosten), € 16,50 aan de deur

 De 2019 editie van het Rocktoberfest is weer op weg!!! Al maandenlang zijn we weer druk aan het speculeren welke bands we wilden hebben. Ons wensenlijstje was duidelijk, maar kunnen de bands ook. Na maanden onderhandelen zijn we eruit en staat er wederom een fantastisch programma voor jullie klaar. Een fijne selectie van death, thrash, power en black metal. Voor elk wat wils dus. Inmiddels zijn 8 bands bevestigd en is de 9e onderweg om bevestigd te worden. Op de 19e oktober vanaf smiddags 14.00 uur ben je welkom in poppodium Estrado en om 14.30 trappen onze vrienden van Bloodmoon als eerste het festival af!!!

Be ready voor weer een nieuwe aanval op je oren en je lever met het Rocktoberfest. De literpullen zijn er weer alsmede ook de bierbanken en natuurlijk de bratwurst!!!

Onze gastheer Estrado is een fantastisch poppodium in het midden des lands. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het station is 10 minuten lopen. Parkeren met je auto kan je direct voor de deur van Estrado en is gratis. Omdat Harderwijk een erg toeristische stad wat ook het Dolfinarium herbergt is er ook voldoende plaats in de omringende hotels om te overnachten. Daarnaast is er ook nog een stadscamping waar je gezellig kunt overnachten. Voldoende mogelijkheden dus.

Line-up:
Bloodmoon
Tsjuster
Rexoria
The Heritance
Inferum
Poseydon
Graceless
Debauchery


Muziekpodium Estrado