Roberto Rosso – 15.00uur

23
/ Okt
Zaterdag
2021

Roberto Rosso – 15.00uur

Tijd
Deur open 14.40 uur Aanvang 15.00 uur
Prijs
Prijs € 10,00 / € 15,00 / € 20,00 (+ 1,- euro reserveringskosten) Alleen online verkrijgbaar.

Intro
Het jaar 2021 staat voor Roberto Rosso in het teken van zijn 10-jarig jubileum. Op zaterdag 23 oktober wordt ''10 jaar Rosso'' gevierd met 3 heuse jubileumconcerten in Estrado, Harderwijk. Een gloednieuw album genaamd ''TEN'' gaat gepresenteerd worden en je gaat een optreden van Roberto Rosso kunnen beleven als nooit tevoren. Waar we zo naar uitgekeken hebben met z'n allen gaat in ieder geval eindelijk weer gebeuren; LIVE concerten! Bestel je tickets nu meteen zodat jij dit bijzondere festijn in deze bizarre tijd mee kunt maken.


Experience
Laat je verrassen op zaterdag 23 oktober door een gloednieuwe Roberto Rosso experiënce. Een dance concert bestaande uit oud en nieuw materiaal van Roberto Rosso dat live uitgevoerd wordt in samenwerking met drummer Mark de Vrieze. Het wordt veel meer dan alleen een dj die nieuwe muziek presenteert van achter zijn draaitafel. We gaan voor de kwaliteit en beleving van een live experiënce!

Gastoptredens
Het voorprogramma wordt verzorgd door een dj set van GIDI en een energiek hiphop/EDM optreden van De Rechtstaat. Tijdens de avond verschijnen verschillende gastartiesten op het podium waaronder; Elvis E, Joy Petersen, Eline Everdina, Hagen, EDS en Redson.

Corona
Uiteraard worden de concerten gegeven in alle veiligheid en met de maatregelen die op dat moment van kracht zijn. Mocht het tóch niet mogelijk zijn om de concerten te doen? Dan worden deze verplaatst naar een later moment.

Biografie
Dj Roberto Rosso is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een gezellig feest. Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar deze dj draait niet ‘zomaar wat plaatjes’ om de sfeer op te krikken. Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie en verspreidt een boodschap die iedereen moet horen…

Prijs:
Early Bird € 10,-   
Voorverkoop € 15,-  
Regulier € 20,-   

Prijzen zijn excl. reserveringskosten, kaarten zijn  alleen online verkrijgbaar.
Er is geen verkoop aan de deur.


Let op onderstaande voorwaarden:
-Koop je kaarten van tevoren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen;
-Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
-Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
-Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
-Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


 


Muziekpodium Estrado