ROB ORLEMANS & HALF PAST MIDNIGHT

ROB ORLEMANS & HALF PAST MIDNIGHT
28
/ Okt
Zaterdag
2017

ROB ORLEMANS & HALF PAST MIDNIGHT

Podium
Podiumzaal
Tijd
20:00
Prijs
Voorverkoop € 10,00 (+ € 0,50 reserveringskosten), Aan de zaal € 12,50

De Nederlandse blues-rock formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van het blues en rock genre. Het power trio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia o.a.in de Usa waar ook al twee albums zijn opgenomen. De band krijgt niet alleen keer op keer lovende kritieken van zowel de Nederlandse als buitenlandse media maar laat ook het publiek laaiend enthousiast achter.

Rob Orlemans is zonder meer het "gezicht" van de band. Met zijn kenmerkende stijl wordt hij een van de beste blues-rock gitaristen genoemd.
Zijn ietwat doorleefd stemgeluid en enerverend gitaarwerk is ieder optreden weer een ware happening.

De line up van de band bestaat uit Piet Tromp op Bas, Ernst van Ee op Drums (Highway Chile,Vengeance,Lana Lane) en Rob Orlemans op gitaar en zang.

Met deze stevige ritmesectie creëert Orlemans een band die vanaf de eerste minuut vol energie uit de startblokken schiet en garant staat voor een spetterende performance.

Het laatst verschenen album “Highway Of Love” bevat aanstekelijke goed doordachte songs met veel rock en blues invloeden en krijgt internationaal fantastische recencies en is inmiddels buiten Europa ook in USA en Japan uitgebracht
Momenteel werkt Rob Orlemans af en toe samen met Michael Katon (Knock Out Boogie Tour)en was oa ook te zien op de mainstage van Ribs en Blues. Nieuw Album: Katon & Orlemans “LIVE K.O.”

Bandsite: www.halfpastmidnight.nl en/of www.roborlemans.com

Mét als supportact: De Dead Fat Dog Band
dus.........4 muzikanten uit de roerige Harderwijkse muziek geschiedenis, speciaal voor deze gelegenheid uit hun zompige rock- kelders gekropen.
Na ontnuchtering van geest en lichaam een paar knallers uit de rock- en blues historie bij elkaar geraapt, de snaren strak en de vellen gespannen, ook die van de drums.
Anders dan de naam doet vermoeden, spat het enthousiasme er van af...
Zie, luister, en huiver........

Muziekpodium Estrado