Record Store Day

Record Store Day
16
/ Apr
Zaterdag
2016

Record Store Day

Podium
Blue heaven
Tijd
09:00 - 18:00
Prijs
toegang gratis

Record Store Day in Estrado

Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je proeven van de lol van het verzamelen van muziek in de vorm van LP’s, singles en cd’s. Het is een unieke wereldwijde gebeurtenis waarbij de kunst van muziek centraal staat. Deze muziekdag start in Platina Records om 9.00 uur. (Ingang aan de rechterkant van Estrado)

Nog nooit eerder kwamen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers wereldwijd op één dag bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Op Record Store Day is dit een feit. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld. Beleef het mee in Estrado op 16 april.

Record Store Day in Nederland

In Nederland vind dit evenement dit jaar voor de 6e keer plaats. De winkelvloeren van meer dan 80 onafhankelijke platenzaken door het land verspreid, veranderen op Record Store Day in verschillende podia met meer dan 250 optredens. Vele artiesten toeren door het land om zo veel mogelijk platenzaken aan te doen. Of de artiest nu al een volledig uitverkochte clubtour in het vooruitzicht heeft of debuteert op Record Store Day, er wordt met liefde gespeeld en geluisterd.

Bovendien verschijnen op Record Store Day zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases komen op Record Store Day in zeer kleine oplages uit. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items.

Record Story Day in Estrado

Vanaf 9 uur kunnen bezoekers in Platina Records veel van deze exclusieve items kopen. De vroege bezoeker krijgt bij zijn aankoop de unieke single die Armand en The Kik samen maakten gratis.

In het muziekcafé van Muziekpodium Estrado spelen vanaf 16:00 uur The Blind Roofers en om 17:00 uur Karel J. Schepers.

Voor tijden houd de website www.estrado.nl in de gaten. Gratis toegang.

Record Store, Parkweg 3 in Harderwijk is op Record Store Day op 16 april 2016 vanaf 9 uur voor iedereen vrij toegankelijk.
Het Muziekcafé is zoals gewoonlijk geopend vanaf 12 uur.

Muziekpodium Estrado