Raoul & The Wiseman – 19.30 uur

03
/ Okt
Zaterdag
2020

Raoul & The Wiseman – 19.30 uur

Tijd
Deur open 19.00 uur Aanvang 19.30 uur
Prijs
Prijs € 7,50 (+ € 0,50 euro reserveringskosten) Alleen online verkrijgbaar.

Raoul & the Wisemen is de band van zanger en songwriter Raoul Wijsma. Hun 1e single ‘Conversation’ komt uit in de zomer van 2019. De band maakt romantische indie pop met een heldere en warme sound, vergelijkbaar met acts als Keane, Bon Iver, en First Aid Kit. ‘Conversation’ werd opgepikt door ‘Club de Max’ op NPO Radio 5, in playlisten en de band was te horen op verschillende festivals in Nederland en Slovenië. 


Vooral nu wil Raoul & the Wisemen hun muziek en boodschap delen. Met een focus op online en social media nu seizoen 2020 anders verloopt dan gedacht. In de vier songs die Raoul samen met producers Jack van de Ven en Huub Reijnders (o.a. Rachel Kramer, Bløf, Racoon) opnam, spelen melodie, tekst en emotie een grote rol. Raoul: “We moesten met zijn allen letterlijk even op de rem. Wat ik ervaar en meemaak in mijn eigen leven, en in de wereld om me heen verwerk ik in mijn songs en zo probeer ik een connectie te maken.”
 
Na de release van hun 2e single ‘Dream’ volgt deze zomer het passende ‘Time’. Live speelt Raoul & the Wisemen deze zomer in kleine formatie met de “Live Summer Sessions” tour in tuinen en huiskamers.
 
Prijs:
€  7,50 (+ € 0,50 reserveringskosten)
Kaarten zijn is alleen online verkrijgbaar. Er is geen verkoop aan de deur.
 
 
Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van te voren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Muziekpodium Estrado