Pre-Party Popronde Harderwijk

21
/ Nov
Zaterdag
2020

Pre-Party Popronde Harderwijk

Tijd
Deur open 19.30 uur Aanvang 20.00 uur
Prijs
Prijs € 5,- (+ € 0,50 euro reserveringskosten) Alleen online verkrijgbaar.

Popronde gaat toch op tour dit najaar! 

Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt. Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!

Zaterdag 21 november strijkt Popronde neer in Estrado met twee acts!

Arno Loriaux
Arno Loriaux is een dichter en songwriter uit Den Haag. Hij won als singer/songwriter in 2004 de Grote Prijs van Zuid-Holland. Zijn folk-, en americanasongs nemen je mee in vele verhalen. Zelf zegt hij te worden geïnspireerd door "oude mannen als Johnny Cash en Neil Young". Ook hoor je invloeden terug van Tom Waits, Bob Dylan en Leonard Cohen.

Roodnoot
Geïnspireerd door de vrijheid en openheid van een historische boerderij, genaamd Roodnoot, schreef Bob Barlag een EP in de zomer van 2018. De EP, waarop een gelaagde, dynamische mix van pop en folk te horen is verscheen eind 2019. Kort na zijn stampvolle release show stond Roodnoot in het voorprogramma van Helge. De shows zijn intiem, oprecht en authentiek.


Prijs: € 5,- (+ € 0,50 reserveringskosten)
Kaarten zijn is alleen online verkrijgbaar. Er is geen verkoop aan de deur.


Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van tevoren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Muziekpodium Estrado