Pre-Party Popronde Harderwijk

18
/ Okt
Zondag
2020

Pre-Party Popronde Harderwijk

Tijd
Deur open 14.30 uur Aanvang 15.00 uur
Prijs
Prijs € 5,- (+ € 0,50 euro reserveringskosten) Alleen online verkrijgbaar.

Popronde gaat toch op tour dit najaar! 

Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt. Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar! 

Zondag 18 oktober strijkt Popronde neer in Estrado met drie acts! Houd de website en social media in de gaten voor het programma.


Prijs: € 5,- (+ € 0,50 reserveringskosten)
Kaarten zijn is alleen online verkrijgbaar. Er is geen verkoop aan de deur.


Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van tevoren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Muziekpodium Estrado