Muziekcafé: The Overslept, Alive Again en Bony Macaroni

Muziekcafé: The Overslept, Alive Again en Bony Macaroni
03
/ Feb
Vrijdag
2017

Muziekcafé: The Overslept, Alive Again en Bony Macaroni

Locatie
Muziekcafé
Podium
Muziekcafé
Tijd
08:00 pm
Prijs
MUZIEKCAFÉ = GRATIS ENTREE

THE OVERSLEPT
The Overslept is een Nederlandse pop-rock band, afkomstig uit mediahoofdstad Hilversum. Eerder speelden ze op Popronde Harderwijk 2016. De band is ontstaan met het besluit om hun krachten te bundelen met het voornemen “old school” poppunk nieuw leven in de blazen door dit te combineren met hedendaagse elementen.

De band bracht naast twee EP’s ook een reeks van goed ontvangen akoestische covers uit waaronder Simple Plan’s ‘Summer Paradise’. Toeval liet niet op zich wachten, want kort na het uitbrengen van deze cover mocht de band twee optredens van de Canadese poppunk-legendes openen; zowel in OLT Rivierenhof te Antwerpen (BE) als in een uitverkocht Paradiso te Amsterdam. Daarnaast speelde zij in het voorprogramma van de Amerikaanse rockpop sensatie Set It Off in Luxor Live Arnhem. Deze optredens hebben ertoe geleid dat de band onder andere te gast mocht zijn bij radio 3FM en radio Veronica.

ALIVE AGAIN
Moeten we ze nog voorstellen? De energieke poppunk band uit Nunspeet is inmiddels vaste gast bij Estrado. Deze vijf jongens werken ongelofelijk hard, en met resultaat. Binnen een jaar stonden ze onder andere in Melkweg Amsterdam en Hedon Zwolle en kregen ze een flinke dosis airplay op 3FM. Ze komen wederom het muziekcafé plat spelen.

BONY MACARONI
Bony Macaroni a.k.a Stefan Bonestroo (ex-frontman The Press and the President) maakt emo liedjes voor de liefhebbers van The Weakerthans en Modern Baseball. Hij speelde al in Harderwijk met David Benjamin en Anne Soldaat en zal nu voor jullie spelen in zo’n lief akoestische setting dingetje.

Muziekpodium Estrado