Muziekcafé: Jordi Repkes

Muziekcafé: Jordi Repkes
04
/ Mar
Zaterdag
2017

Muziekcafé: Jordi Repkes

Locatie
Muziekcafé
Podium
Muziekcafé
Tijd
20:00
Prijs
GRATIS ENTREE

Jordi Repkes is al vanaf z’n 5e onafscheidelijk van zijn gitaar en het maken van muziek. Hij staat bekend om z’n melodische en virtuoze gitaarspel, waarmee hij tevens de finale wist te bereiken van de ‘Sena Guitar Awards’. Ook stond hij eerder al op Pinkpop en vloog hij met acts als Dj Bakermat, George McCrae en de Coronas de hele wereld over. Op 4 maart strijkt hij met zijn band neer in het café van Estrado.

Op het Conservatorium van Amsterdam kwam hij erachter dat het schrijven van eigen songs een nieuwe dimensie geeft aan zijn leven als muzikant. Op zijn eerste album brengt Jordi zijn verhalen en ideeën, die recht uit zijn hart komen, gecombineerd met prachtig en gevarieerd gitaarwerk. Zijn muziek valt het best te omschrijven als Americana-Pop. Bekende invloeden zijn Ryan Adams, Dire Straits en Pink Floyd. Zijn eerste album ‘Times Like These’ werd begin 2016 gereleased in een bomvol Merleyn in Nijmegen en is te beluisteren via Spotify en Itunes.

Jordi Repkes bracht op 17 december 2016 zijn nieuwe single ‘So Small’ uit. De jonge muzikant heeft voor zijn single bepaald niet met de minste samengewerkt. Zo speelt percussionist Jeroen de Rijk (o.a Micheal Jackson) mee, en wordt de mastering verzorgd door Peter Brussee (o.a Jan Akkerman, Amsterdam Klezmer Band en Herman Brood).

Muziekpodium Estrado