Muziekcafé: Banner. + Scott & Young

Muziekcafé: Banner. + Scott & Young
07
/ Apr
Vrijdag
2017

Muziekcafé: Banner. + Scott & Young

Locatie
Muziekcafé
Podium
Muziekcafé
Tijd
08:00 pm - 11:00 pm
Prijs
GRATIS ENTREE

Banner.
Banner Man in ’t Veld is een songwriter uit Den Haag. Op autodidactische wijze is hij op zijn veertiende begonnen met gitaarspelen en de geschreven nummers die voorheen verborgen bleven, werden op zijn achttiende uitgevoerd op kleine podia. Zijn muziek wordt gekenmerkt door fingerpicking. Met band zijn klinkt Banner groots, sfeervol en organisch zonder zijn oprechtheid te verliezen.

De debuut EP ‘Over Blue’ is opgenomen in Antwerpen en wordt op 21 april uitgebracht. Op 3 maart verschijnt de eerste single.

Scott & Young
Scott & Young neemt je mee naar een plek ver van hier. De prachtige tweestemmige muziek raakt, roert, vloeit, betovert en laat de tijd eventjes doen stilstaan. Indie folk-pop met Scandinavische invloeden en een rauw randje. Pure, eigenzinnige luisterliedjes die veel aan de verbeelding over laten. Twee stemmen die klinken als één: de chemie tussen Scott & Young is onmiskenbaar.

Debuut EP ‘Floating’ is in november 2016 in een uitverkocht Hedon Zwolle gepresenteerd. Floating is het eerste, zes nummer tellende, wapenfeit van een succesvolle crowdfunding campagne en opnamesessie in de Mailmen studio.

Muziekpodium Estrado