Mick Hup – CD-presentatie Chemical Butterfly – 22.00 uur (UITVERKOCHT)

28
/ Nov
Zaterdag
2020

Mick Hup – CD-presentatie Chemical Butterfly – 22.00 uur (UITVERKOCHT)

Tijd
Deur open 21.40uur Aanvang 22.00 uur

Mick Hup is een graag geziene muzikant in Estrado en heeft al een behoorlijke staat van dienst. Zo maakte hij met de band Definition Of Madmen twee platen en was hij op toer met het ELO tribute ELOve.


Hij is echter niet alleen een goede gitarist en zanger, maar ook componist en tekstschrijver. Zijn eerste soloalbum is vorig jaar uitgekomen, ‘Chemical Butterfly’. Op twee nummers na (‘Telephone Line’ is een cover van (jawel!) ELO en ‘Eye for an Eye’ werd geschreven door zijn echtgenote) schreef de zanger alle nummers zelf. Gewapend met zijn gitaar, zijn stem en een cello presenteert Mick in een kleine setting zijn album. Precies een jaar ná de release.

Prijs: € 12,- (+ € 1,- reserveringskosten) (UITVERKOCHT) 
Kaarten zijn is alleen online verkrijgbaar. Er is geen verkoop aan de deur.

Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van tevoren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Muziekpodium Estrado