[/notes-widget-wrapper]

Lilian Vieira Grupo:

Samba Fever!
Lilian Vieira Grupo: <br><h5>Samba Fever!</h5>
29
/ Sep
Zaterdag
2018

Lilian Vieira Grupo:

Samba Fever!
Tijd
20.00 uur deur open
Prijs
Voorverkoop € 15,00 exclusief € 1.00 reserveringskosten. Aan de zaal € 17,50.

Jazzdagen Harderwijk start de nieuwe serie op 29 september in Muziekpodium Estrado swingend met een heerlijke Samba en Salsa avond!

Samba Fever is een swingend programma van de Braziliaanse zangeres Lilian Vieira en haar Grupo! Iedereen kent de samba van de opzwepende trommelritmes, het Braziliaanse Carnaval en de snelle danspassen.

Afkomstig uit Afrika en gekleed in het groen en geel, versterkt door de rondingen van de Braziliaanse vrouwen, het ritme van de percussionisten en de stem van het volk is de Samba de moeder van de Braziliaanse muzieksoorten.

Samba Fever is een zinderend concert waarbij je moeilijk stil kan blijven staan; vol met majesteuze samba ritmes waarbij ook de nuances en de romantiek van de Samba door de eeuwen heen aan bod komen.

 

Zangeres en songwriter Lilian Vieira is geboren en getogen in Teresopolis, Brazilie maar woont inmiddels al meer dan 25 jaar in Nederland. Ze is bekend geworden met de Brazilelectro formatie Zuco103 waarmee ze over de hele wereld speelt. Tussendoor is ze een veelgevraagd veelzijdig gastsoliste. Daarnaast formeerde ze de Lilian Vieira Grupo waarmee ze CDs uitbracht en theatertours deed.

Line up:
Lilian Vieira-Lead vocals,
Wiboud Burkens-piano,
Marijn van der Linden-cavaquinho/guitar,
Breno Viricimo-bas,
Udo Demandt-percussion.


Deze avond blijft het niet alleen bij Samba Fever, DJ Joey van dansschool SalsaConMas zal de avond opvullen (vooraf/pauze en na afloop concert) met Salsa, bachata en kizomba muziek.

Deur open 20.00 uur. 

Avondprogramma
20.00 uur DJ Joey SalsaConMas
20.45 uur Lilian Vieira Grupo
21.30 uur pauze met DJ Joey
22.00 uur Lilian Vieira Grupo
22.45 uur DJ Joey SalsaConMas

Einde 01.00 uur

Muziekpodium Estrado