Kapelsessie: Josh Savage (UK/FR) + Backgammon + Matt Perriment (UK)

no image
03
/ Mar
Vrijdag
2017

Kapelsessie: Josh Savage (UK/FR) + Backgammon + Matt Perriment (UK)

Locatie
Catharinakapel
Podium
Catharinakapel
Tijd
19:45
Prijs
€8

Treetop Agency presents: Josh Savage (UK/FR), Backgammon (solo) & Matt Perriment (UK)

JOSH SAVAGE (UK/FR)
Josh Savage is een tweetalige singer-songwriter uit Winchester/Parijs en werd getipt als één van de ‘Ten Artists to Watch’ door de Huffington Post. Na het afronden van zijn muziekopleiding aan de Universiteit van York nam Josh de gok. “Laten we eens zien wat er gebeurt als we dit proberen…”

Sinds 2013 heeft de Britse troubadour getourd door Amerika, Europa en zelf een flink deel van het Midden-Oosten. Hij stond in 2015 op het prestigieuze SXSW in Austin, Texas, en zijn volledig zelf uitgebrachte ‘Spaces EP’ deed het stof van de muziekindustrie doen opwaaien door tot #28 in de iTunes Singer-Songwriter Charts te stijgen. Zonder enige externe promotie staat de teller voor single ‘Lost In Paris’ al ruim 600.000 streams op Spotify. Op 30 november verscheen ‘The Living Room Documentary’, een korte film over zijn avonturen.

BACKGAMMON (solo)
Thijs van Backgammon Music is een oude bekende. De Ermelose band brengt op 10 februari haar debuutalbum uit in Paradiso. Op zowel gitaar als piano en met een stem die van meer ervaring spreekt dan zijn leeftijd doet vermoeden overtuigt deze eigenaardige rocker ook akoestisch alsof het niets is, dit keer met het nieuwe werk.

MATT PERRIMENT (UK)
Matt Perriment een Engelse singer-songwriter uit Londen die zich met zijn folk en indie zo’n 6 jaar geleden in de Zuid-Engelse festivalcultuur wist te vestigen. Matts sterke melodische songwriting en eerlijke teksten weten ieder publiek te boeien. Begin 2017 verschijnt zijn eerste EP.

Muziekpodium Estrado