Kapelsessie: Anna Rune + Tenfold

Kapelsessie: Anna Rune + Tenfold
02
/ Sep
Vrijdag
2016

Kapelsessie: Anna Rune + Tenfold

Podium
CATHARINAKAPEL
Tijd
19:45
Prijs
€ 10

OP ONS TWEEDE PODIUM IN DE CATHARINAKAPEL treedt de kersverse winnares van De Beste Singer-Songwriter Contest van Nederland op. Haar naam: De 21-jarige Anna Rune uit Sint Niklaas, België. Anna won overtuigend én als eerste vrouw het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland met haar song “That’s Life”. Met een klassieke achtergrond, een groot hart voor componeren en een onmiddellijk herkenbare stem behaalde ze eerder al de finales van De Kunstbende en Imagine. Niet veel later mocht zij op tournee met internationaal befaamd pianist Jef Neve, en bracht zij vorig jaar in eigen beheer een EP uit. Deze zomer verzorgt zij de voorprogramma’s van onder meer Asaf Avidan, Asgeir, Blaudzun en Kensington.

Komende tijd is Anna Rune te zien op meer dan 25 festivals, waaronder Pinkpop, Sziget en Songbird Festival. Volgens Anna een droom die uitkomt. Haar volgende wens? Een debuut album!

Support: Tenfold
Singer-songwriter Tenfold vertelt met haar folky liedjes verhalen die je meenemen in haar gedachtenwereld. De vertolking wordt gebracht met een knipoog, die in combinatie met de melancholische ondertoon zorgt voor een relativerend contrast. Inspiratiebronnen als The Tallest Man On Earth en Laura Marling zijn terug te horen in haar zang- en gitaarspel.

Locatie: Catharinakapel
Aanvang: 201.15 uur

Muziekpodium Estrado