Join the Wolf Pack en Future Riots

Join the Wolf Pack en Future Riots
04
/ Okt
Vrijdag
2019

Join the Wolf Pack en Future Riots

Tijd
Deur open 20:00 uur, Future Riots begint om 20:30
Prijs
€ 9,00 in de voorverkoop, (plus € 0,50 reserveringskosten), € 12,50 aan de deur

Power rockband Join the Wolf Pack is een initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons. De band is het vervolg op Brons’ eerdere muzikale activiteiten met TheWild Romance. Brons tourde 5 jaar lang in binnen-en buitenland als leadzanger/gitarist met de oud bandleden van Herman Brood (o.a. Lademacher, Hollestelle, Cooijmans, Englebert) en stond in zalen als Paradiso, Dru, La Salla (Spanje) Magneet Festival (met Nina Hagen), Eric Burdon & The Animals Legends Festival en bij3FM op de speelplaats.

Eind 2016 richt Brons de power rockband Join the Wolf Pack op, een strakke energieke rockband met een ongekende live performance. De band bestaat uit ervaren en bekende muzikanten uit het (inter)nationale circuit.

Roland Brons: Lead vocals / guitar (The Wild Romance, Murphey’s Law)
RP Verkade: Lead guitar / backing vocals (The Dutch Joe Satriani)
Fabyan Visser: Drums / backing vocals
Prashant “Benjamin” Kanhai: Bass guitar / backing vocals (Best New Coming Bass Player)

De invloed van Herman Brood, Foo Fighters, Joe Satriani, Steve Lukather en Neil Young is duidelijk te horen in de geheel eigen power rock stijl van de band. Join the Wolf Pack is zeker geen coverband hoewel er natuurlijk wel een aantal bekende nummers voorbij komen tijdens de shows.

De band smeedt de rauwe Rock ’n Roll van Roland, de melodieuze gitaar partijen van RP en de strakke ritme sectie van bassist Prashant en drummer Fabyan samen tot een strakke energieke rockshowvan Hollandse bodem. Oude tijden herleven in een nieuwe band.

De belangstelling voor deze nieuwe band is groot, de fan base groeit snel en Join the Wolf Pack krijgt regelmatig klinkende en lovende recensies. De band werkt naast hun steeds drukker wordende tourschema aan nieuw materiaal en hun nieuwe single “Wasted Words”

Join the Wolf Pack is een echte live band en biedt de fans een uitdagende strakke rockshow.

Met optredens in o.a. De Boerderij Zoetermeer, Paard Den Haag, Poppodium Xinix, JJ Music House, RTV West Live radio, Countdown Café, Parkroad Café, The Waterhole, Rock Café Taste en als headliner op diverse festivals als Woodstock aan de Waal, Pinkenpop, Hoekstock festival, diverse Bevrijdingsfestivals, JJ Music House Festival en het Haagse Hoed festival heeft de band inmiddels een stevig visitekaartje afgegeven.

Dit jaar staat ook het buitenland weer op het programma, waarbij de band onder andere Duitsland en België zal aandoen.

IN HET VOORPROGRAMMA   de winnaars van de Grote Prijs van Leusden

FUTURE RIOTS

De vierkoppige formatie, uit midden Nederland, zoekt de grenzen op en schroomt niet het vertrouwde los te laten. Verschillende invloeden zijn geleend uit stromingen zoals post-punk en progressieve rock. Het diverse geluid van Future Riots is energiek, recht in het gezicht, scheurende gitaren, afgewisseld met meeslepende melodische passages.


Muziekpodium Estrado