Popronde Harderwijk Afterparty

Popronde Harderwijk Afterparty
16
/ Okt
Zondag
2016

Popronde Harderwijk Afterparty

Podium
Poppodium
Tijd
22:00
Prijs
GRATIS TOEGANG!

Jaja! De Popronde van Nederland komt naar Harderwijk. Op diverse locaties in de binnenstad kun je genieten van goede bands en aanstormend talent! De afterparty is vanaf 22.00 uur in Estrado. Don’t miss it!

22:00 – 22:45 45ACIDBABIES (zaal)
Een 4-mans garage elektropunk formatie uit Utrecht. Geboren op de Herman Brood Academie. Klinkt hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells, De jeugd van tegenwoordig en The Dead Weather zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen.

22:45 – 23:30 Money & The Man (muziekcafé)
Twee jonge gasten beïnvloed door blues, indie en rock ‘n’ roll zoals het bedoeld is. Chronisch dorstig om hun harde, dampende, intense garageblues op live-publiek af te vuren. Opgericht in 2013 maar met al meer dan 100 liveshows tot nu toe. Money & The Man moet je komen bekijken!

23:30 – 00:15 The Grand East (zaal)
Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium. In het midden staat een frontman met de bezieling van een swingende predikant. Hij hitst het publiek op en neemt ze mee naar de wereld van The Grand East. Debuutalbum wordt 12 oktober gepresenteerd in de Sugarfactory te Amsterdam!

Muziekpodium Estrado