Ganos Lal en Stone Golem

Ganos Lal en Stone Golem
22
/ Nov
Vrijdag
2019

Ganos Lal en Stone Golem

Tijd
Deur open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
Prijs
Voorverkoop € 5,00 (exclusief € 0,50 reserveringskosten), € 7,50 aan de deur

Bio Ganos Lal
Ganos Lal is een viermans Psychedelische Stonerdoom band uit Leeuwarden. De band begon oorspronkelijk als een solo project van frontman Dennis, wat uitliep tot de release van een eerste EP genaamd ‘Once Place And Another’.
Na de toevoeging van Marc, Emiel en Rutger werd Ganos Lal een actieve band in de noordelijke regio’s van Nederland en werd het schrijven van nieuw materiaal doorgezet met verwijzingen naar het occulte en de popcultuur, zoals ‘Twin Peaks’.

Groovende zware riffs en rauwe vocalen doen de muziek en de show gelijkenis treffen tot bands als Kyuss, Monolord, Sleep, King Gizzard & The Lizard Wizard en Truckfighters, wat wordt afgemaakt met een knikje naar Rage Against The Machine.
Met onder andere succesvolle shows op Eurosonic/Noorderslag 2019, Bevrijdingsfestival Friesland 2019 en Fries Straatfestival 2019 heeft Ganos Lal al op meerdere podia in het noorden gespeeld en richten zij nu hun pijlen op de rest van Nederland.

Ganos Lal heeft in mei 2019 hun goed ontvangen eerste single als band uitgebracht, genaamd ’Once Upon a Time in the Desert’. 3voor12 noemde deze ‘een van de sterkste doomnummers van het noorden sinds tijden’.
De naam Ganos Lal betekent ‘Morgan le Faye’ in een fictieve taal. Morgan le Faye kan het best beschreven worden als een ‘krijgs-tovenares’ uit het verhaal van Koning Arthur.

Bio Stone Golem

Stone Golem is een spacerockband uit Nederland. De band onderscheidt zich door de unieke combinatie van rauwe, diepe stoner rock en metal riffs, polyfone vocale lijnen en progressieve, sfeervolle muzikale landschappen. Een episch, intergalactisch verhaal loopt door de liedjes van de band, die te vinden zijn in de teksten, muziek en illustraties van de 2 volledige albums “The Universe of …” (2012) van Stone Golem en het onlangs uitgebrachte “In the Shadow of a Titan “(2019). Met hun nieuwe album “In the Shadow of a Titan” heeft de band alles wat ze nodig hebben om nog meer mensen mee te nemen op reis naar hun universum.


Muziekpodium Estrado