Forgotten Tomb

Forgotten Tomb

FORGOTTEN TOMB komt naar Harderwijk! Deze band, begonnen als soloproject van Herr Morbid. Maakt al sinds 1999 pure black metal. Niks geen suiker of melk er bij. met depressie, zelfmoord, negativisme & nihilisme als thema’s die deze band de afgelopen jaren in hun muziek verwerkte is er bij Forgotten Tomb absoluut geen sprake van slappe aftrek black!

Op 17 april 2015 heeft Forgotten Tomb een nieuw album uitgebracht. Deze zeer melancholische groove black metal plaat bewijst dat Forgotten Tomb na al die jaren nog steeds alleen maar beter en beter aan het worden is!

Deze “masters of negativity” zijn deze zomer druk bezig geweest met een wereldtour door Rusland en Amerika en eind dit jaar is het tijd om hun rauwe experimentele, doch obscure mix van black metal, doom en gothic in een live show naar Europa te brengen. Na 2 jaar lang niet op Nederlandse bodem gespeeld te hebben komt de band eindelijk naar Estrado!

Website

 

Eigenlijk zou deze band natuurlijk je lust voor depressie al in zijn eentje kunnen vullen, maar gelukkig zijn ze op tour samen met NOCTURNAL DEPRESSION. Dus dat wordt double the fun. Deze Franse depressive black­metalband timmert ook al weer een 10 jaar aan de weg. In deze tijd hebben ze 7 albums uitgebracht welke allemaal zeer hoge reviews wisten te scoren. Ook live is dit een band welke de sfeer perfect weet neer te zetten. Dus weinig redenen om deze avond over te slaan.

Website

Muziekpodium Estrado