Finale MetalBattle

Finale MetalBattle
21
/ Apr
Zaterdag
2018

Finale MetalBattle

Tijd
20.00 uur deur open en 21.00 uur aanvang 1e band
Prijs
€ 6,66

 Op 21 april is er de finale van de metalbattle van 2018. In de drie halve finales zijn drie winnaars gekozen. Vanuit de halve finale van Noord Nederland is dat Sackback, Vanuit Zuid Nederland is dat Icarius en vanuit Midden Nederland is dat Despicable Heroes. Deze drie bands gaan 21 april strijden om het uitgebreide prijzenpakket. Zowel voor de winnaar als voor de publieksfavoriet is er een aparte prijzenpot. In de finale maken de bands kans om een plekje te krijgen op grote festivals zoals: Wacken Open Air, Stonehenge, Baroeg Open Air en vele anderen.

Naast de festivals maken de bands ook kans om uitgebreide persoonlijke begeleiding te krijgen bij hun carriere en uitgebreide media aandacht en zelfs een platencontract.

Een uitgebreide zeskoppige jury bestaande uit het neusje van de zalm uit de metalwereld zal bepalen onder de begeleidende tonen van Inferum wie de winnaar van de editie van dit jaar zal zijn. Dit jaar bestaat de jury uit de volgende personen: Gerrit (Aardschok), Rowan (Heidevolk), Don (Chainsaw), Rene (Stonehenge), Laura (Shadowrise) en Rick (Martyr/Limelight records)

Kom en support je lokale of favoriete band, is het niet voor de juryprijs dan wel voor de publieksprijs.

Muziekpodium Estrado