Estrado Live:

Drunken Dolly (support act: The Royal Spuds)
Estrado Live:<br><h5>Drunken Dolly (support act: The Royal Spuds)</h5>
15
/ Dec
Zaterdag
2018

Estrado Live:

Drunken Dolly (support act: The Royal Spuds)
Tijd
Deur open 20.00 uur. De band begint om 20.30 uur
Prijs
€ 8,00 plus € 0,50 servicekosten VVK. Deurprijs €12,00

 Hard werken en hard zuipen! Dat kunnen deze mannen uit wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) verzorgden.

Om eindelijk hun live-reputatie op te verzilveren dook Drunken Dolly met producer Simon “Speechless” Baken de studio in om hun debuutplaat, Alcoholic Rhapsody, op te nemen.

In 45 minuten bezingt Drunken Dolly de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen. Denk aan bands als NoFX, Rancid, Dropkick Murphys en Flogging Molly.

Vanaf 9 september is het door Nick Zampiello (die eerder o.a. Dropkick Murphys’ Meanest of Times masterde) gemasterde resultaat verkrijgbaar op LP, CD en als download. Alcoholic Rhapsody is een geweldige plaat om thuis bij in te drinken, maar live komt Drunken Dolly ultiem tot zijn recht!

Support act: The Royal Spuds

Uit de vochtige Zuid-Hollandse aarde is een nieuw soort knol gekropen.
Niet het soort met vier hoeven en een groot gebit, maar het soort op twee poten en vergroeid met een muziekinstrument naar keuze.
Het zijn The Royal Spuds. Een halfgare punkpuree met stukjes, overgoten met een traditionele Ierse shamrock ’n roll-saus.
Zoals “echte” spuds betaamt, zijn de mogelijkheden eindeloos en smaken ze gefrituurd ook nog best. Nog een flinke scheut bier erbij en het feest kan van start!
Met hun uitbundige mix van Folk en Punk (en alle andere stijlen waardoor ze beïnvloed worden) weten The Royal Spuds van elk optreden een waar feest te maken!
Citaten als: “Het is angstaanjagend wat deze band kan aanrichten in een zaal die afgeladen vol staat” werden geschreven aan de hand van optredens van The Royal Spuds

Sinds de release van "Start Your Engines (2012)" is de band in sneltreinvaart vooruitgegaan en hebben een hoop mensen weten te bereiken.
"Wanted: Drunk 'n' Alive" (2013) beklom snel de “hitlijsten” en behaalde een hoge positie in de ranglijst voor 'Best Celtic Punk / Rock Albums' op CFP Radio.
"It's A Feckin 'Freakshow" (2015) werd gekozen als #10 People's Choice en #18 Editor's Choice voor Best Album 2015 op Irish Pub Radio; en opnieuw een hoge plek op de ranglijst bij CFP.

Met een nieuwe single en een gloednieuwe EP in de planning voor eind 2018 zijn de Spuds niet te stoppen en wordt elke show een waar feest!
 

Muziekpodium Estrado