Estrado Live: Afterpartees + Money & The Man

Estrado Live: Afterpartees + Money & The Man
10
/ Mar
Vrijdag
2017

Estrado Live: Afterpartees + Money & The Man

Locatie
Podiumzaal
Podium
Podiumzaal
Tijd
20:00

AFTERPARTEES
In het meest romantische gedeelte van Limburg, we hebben het hier voor de duidelijkheid over de gemeente Horst aan de Maas, vormt zich een aantal jaar geleden de parel genaamd AFTERPARTEES. Gedreven door hun liefde voor energieke 70’s punk en hartverscheurende powerpop besluiten ze, met Iggy Pop, T-Rex en King Tuff in de cd-speler, als band het land door te zwerven. Teksten over falen in de discotheek, boomhut bouwende bankiers, modelabel Gucci en het verdrinken van zelfingenomen singer-songwriters. Daar worden de jongens gelukkig van.

Op het podium spelen ze zich tegen de klippen van de hel op en daarbuiten helpen ze je moeder graag met boodschappen doen. In 2015 sloopten ze al de Stille Wei tijdens Dive Festival. Nu keren ze terug naar Harderwijk voor een testronde voor de nieuwe plaat.

Pak de vrolijkheid van je kinderjaren, meng dit met het nihilisme van je puberteit en je krijgt Afterpartees.

MONEY & THE MAN
Twee jonge gasten beïnvloed door blues, indie en rock ‘n’ roll. Chronisch dorstig om hun harde, dampende, intense garageblues op live-publiek af te vuren. Hun debuut EP, the World is Burning, uitgebracht in 2016, leverde onder andere optredens op bij de Popronde, De Grote Prijs van Nederland, 3FM, Radio Veronica, Zwarte Cross en Eurosonic. Met hun nieuwe EP genaamd Riddles, die opgenomen is in de Electrosaurus studio zijn zij klaar om in 2017 door te stoten naar de grote festivalweides.

Muziekpodium Estrado