Electric Monster – AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS

Electric Monster – AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS
11
/ Apr
Zaterdag
2020

Electric Monster – AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS

Tijd
Deur open 20.00 uur Aanvang 20.30 uur

Dinsdag 23 maart hebben de autoriteiten een verbod op alle bijeenkomsten tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen afgekondigd.
Dit houdt in dat Stichting Podia Harderwijk haar locaties, kunstcentrum Catharinakapel, muziekpodium Estrado en Theater Harderwijk tot maandag 1 juni sluit en alle activiteiten op onze locaties tot maandag 1 juni 2020 geen doorgang vinden. Lees verder.

Wie al het genoegen heeft gehad Electric Monster live te zien weet dat je met deze band een stevige pot gitaarrock kan verwachten.
Naast het spelen van eigen repertoire brengen ze ook graag een ode aan de bands die hun hebben geïnspireerd. Dat zijn er nogal wat, maar het is niet verwonderlijk dat deze jongens echte liefhebbers zijn van de band The Cult.
En dat willen ze laten horen ook!

In deze avondvullende show hoor je naast eigen werk van Electric Monster alle grote hits van The Cult, waaronder She Sells Sanctuary, Lil’ Devil, Here Comes the Rain en Sun King ♫♫♫♫♫
Zeker een uur lang hoor je nummers van deze legendarische band, die in 1992 door Pinkpop baas Jan Smeets in hun tomeloze enthousiasme tot stoppen gedwongen moest worden,

De superstrakke en snoeiharde ritmesectie bestaat uit bassist Peter-Jan van Velzen en drummer Edward Prast.
Ze worden bijgestaan door de wereldberoemd in heel Harderwijkse stem van zanger en publieksmenner Paul van der Lelie én de liefhebber van energieke solo’s en scheurende slagpartijen, gitarist Rob Monster.

Lokale helden op het podium, kom ze van dichtbij bekijken op deze muzikale avond!

Muziekpodium Estrado