De Disco

De Disco
17
/ Feb
Zaterdag
2018

De Disco

Tijd
21:00 uur

Niet voor groentjes maar wel voor iedereen die al een poosje meedanst is er vanaf nu “De Disco”. Voor een dansje (of niet) en even bijkletsen met een biertje. De Plaatjesdraaiers verzorgen de muziek, van Madonna tot Metallica het kan weer alle kanten op. Regel dus vast de oppas of zorg dat je weekenddienst wordt overgenomen en zet ‘m in je agenda.

De toegang is gratis en om 21.00 uur gaan we beginnen.
Deze keer met medewerking van Partyband Back to the Future.

Back to the Future is een allround Coverband die bekend staat om z’n kwaliteit en uitstraling. De band heeft een breed repertoire en speelt alle bekende hits uit de popmuziek van de afgelopen 40 jaar. Pop, rock, ned. talig, soul en disco, ieder genre is denkbaar.

Juist de afwisseling maakt Back to the Future tot een top band, die met een avondvullend programma het publiek weet te boeien van het begin tot het eind. Geen standaardpakket, maar een veelzijdig en fris repertoire dat altijd weer zorgt voor een geslaagd feest!

De band bestaat uit 4 rasmuzikanten met jarenlange band- en podiumervaring en 3 topzangeressen met gevoel voor entertainment.
Back to the Future speelt op evenementen, bedrijfsfeesten, zomer festivals én bruiloften. Met een zeer gevarieerd repertoire, op en top entertainment en een hoog muzikaal niveau, staat deze band iedere keer weer garant voor een onvergetelijke avond!

Muziekpodium Estrado