Damascus “Niet Van Deze Wereld Tour”
! UITVERKOCHT !

Damascus “Niet Van Deze Wereld Tour” <br><center>! UITVERKOCHT !</center>
05 Okt 2019 Zaterdag
-
05 Okt 2019 Zaterdag

Damascus “Niet Van Deze Wereld Tour”
! UITVERKOCHT !

Tijd
Deuren open: 19:30 - 22:00
Prijs
De kaarten worden €10,-. Bij groepen van 10 personen of meer €7,50

Niet Van Deze Wereld –Damascus werkt met nieuwe EP toe naar clubtour in oktober

Nog geen jaar na het verschijnen van het laatste album ‘Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen’ start hiphopcollectief Damascus met een nieuw project. Een aantalgloednieuwe tracks die los van elkaar gereleased worden, en samen straks de EP ‘Niet Van Deze Wereld’ gaan vormen. Het is de opmaat naar een unieke clubtour in oktober 2019.

Het concept van ‘Niet Van Deze Wereld’ is duidelijk, volgens rapper Frenzy. “Indespoken word ‘Niet Mijn Land’ verwoorde ik eerder al mijn gevoel over dit thema: deze wereld is niet van ons, wij zijn hier te gast. Net als alle andere mensen die hier leven. Daarmee zijn wij ‘Niet Van Deze Wereld’, wij willen keuzes maken die door liefde gedreven zijn en waarmee we ons onderscheiden.De titeltrack, die we nu als eerste releasen, gaat daarover.”

Niet Van Deze Wereld-tour
De EP bouwt op naar een clubtour in oktober van dit jaar. Damascus doet dan clubs aan in Dordrecht, Gouda, Harderwijk en Leeuwarden. Unieke avonden waar fans en muziekliefhebbers van 8 –88 sowieso bij moeten zijn: avondvullende concerten met complete band, knallende visuals, heel veel energie maar juist ook indringende akoestische nummersom met volle aandacht en ogen dicht van te genieten. Delise, een singer-songwriter met een fantastische stem en heerlijke luisterliedjes die je regelmatig voorbij hoort komen op de radio, verzorgt het voorprogramma.


10 jaar Damascus
Alweer zo’n tien jaar schudden ze de muziekwereldopmet hun persoonlijke, herkenbare teksten en hun frisse sound die door een steeds breder publiek wordt gewaardeerd. Met hun debuutalbum Tot Hier En Niet Verder werden ze bestempeld als het ‘Beste Nieuwe Talent’ bij de Zilveren Duif-awards in 2012, een titel die ze waarmaakten door nominaties voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Lied’ bij de Zilveren Duif-awards van 2015met hun tweede album ‘Zuivere Koffie’. Hun derde en meest recente CD, ‘Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen’ uit 2018 zorgde voor de definitieve doorbraak bij het grote publiek en sleepte maar liefst vijfnominaties in de wacht voor de Zilveren Duif-awards van 2019.


Deuren open: 19:30
Voorprogramma: 20:00
Hoofdprogramma: 20:30

Muziekpodium Estrado