Dag van de popquiz!

Dag van de popquiz!
Free Entry

Free Entry

Dag van de popquiz!

27 december is 2 jaar geleden uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land op talloze locaties meespelen met dezelfde quiz. Ook in Estrado!

De avondvullende quiz bestaat uit 5 rondes. Je stelt een eigen team samen en daarmee vul je bij elke ronde een antwoordformulier in. Iedereen krijgt dus dezelfde vragen en er is geen gedoe met op het podium komen of zo. Het is geen examen, alle vragen worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten en meezingen mag altijd. De quiz bestaat uit muziek van de jaren 60 tot dingen die net uit zijn en is voor iedereen met een heel klein beetje muziekkennis goed te doen.

Al warmgelopen om in deze koude wintertijd mee te spelen? Trommel een team op van max. 5 deelnemers, bedenk een leuke teamnaam en meld je vast aan via de email (info@estrado.nl). Op de dag zelf mag natuurlijk ook, maar vol = vol. Zorg dat je om 14:00 voor de deur staat, want om 15:00 gaan we van start met de quiz. Deelname kost €2.50 per persoon. Prijzen voor de winnaars worden gesponsord door Platina Record Fairs! Na afloop gaat de keuken open voor een lekkere, warme hap.

Nog wat tips voor als je mee wilt spelen: Zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en neem je oude buurman mee voor de fragmenten uit de jaren 60. Hoe gevarieerder het team, hoe beter.

Wil je niet meedoen, maar wel langskomen om de kerstkater weg te drinken? Dat mag! Vrije toegang voor alle niet-deelnemers.

 

Deur open: 14:00
Aanvang quiz: 15:00
Kosten: 2,50 per persoon,
max. 5 deelnemers per team

Muziekpodium Estrado