Chemical Butterfly by Mick Hup – AFGELAST I.VM. CORONAVIRUS

Chemical Butterfly by Mick Hup – AFGELAST I.VM. CORONAVIRUS
21
/ Mar
Zaterdag
2020

Chemical Butterfly by Mick Hup – AFGELAST I.VM. CORONAVIRUS

Tijd
20:00 deur open
Prijs
Early Bird tot 14 februari 10 euro + 1

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per 12 maart een verbod op evenementen met meer dan honderd personen en per 15 maart 18.00 uur onder andere het sluiten van alle horecagelegenheden afgekondigd. Om deze reden heeft Stichting Podia Harderwijk besloten om haar locaties, kunstcentrum Catharinakapel, muziekpodium Estrado en Theater Harderwijk, tot en met maandag 6 april te sluiten. Dit houdt in dat alle activiteiten op de locaties van Stichting Podia Harderwijk tot en met maandag 6 april 2020 geen doorgang vinden. Lees verder.

Mick Hup is een graag geziene muzikant in Estrado en heeft al een behoorlijke staat van dienst. Zo maakte hij met de band Definition Of Madmen twee platen en was hij op toer met het ELO tribute ELOve.

Pas nog was Mick bij ons te zien als gitarist bij de Whitesnake- en Deep Purple tributeband Purple Shade.

Hij is echter niet alleen een goede gitarist en zanger, maar ook componist en tekstschrijver. Zijn eerste solo-album is in december uitgekomen, ‘Chemical Butterfly’. Op twee nummers na (‘Telephone Line’ is een cover van (jawel!) ELO en ‘Eye for an Eye’ werd geschreven door zijn echtgenote) schreef de zanger alle nummers zelf.

We zijn zeer verheugd dat hij zijn eerste solo-album live bij ons komt vertolken op 21 maart.

De band bestaat uit:
Mick Hup
Thomas Meeuwis
Rob van der Loo
Dirk Bruinenberg
Willem Hovink
Sheldon Jung

Ook het voorprogramma wil je niet missen en wordt verzorgd door Tristan Gilligan van The Urban Voodoo Machine

Muziekpodium Estrado