Alanis!

support act: Electric Monster
Alanis!<br><h5>support act: Electric Monster</h5>
14
/ Dec
Zaterdag
2019

Alanis!

support act: Electric Monster
Tijd
Deur open 20.00 uur. Aanvang 20.30 uur
Prijs
Prijs voorverkoop € 8,- (+ 50 cent reserveringskosten), deurprijs € 11,-

Alanis! is een tribute van een groep ervaren muzikanten die met passie en muzikaliteit de geweldige pop-rock tunes van Alanis Morissette neerzetten.

Uit liefde voor de muziek en teksten van Alanis Morissette besloot zangeres Anne van Buuren om een Alanis Morissette Tribute op te starten. Anne speelde al jaren met deze gedachte en in het najaar van 2014 was hét moment voor dit project. De juiste bandleden waren snel gevonden en meteen enthousiast om hieraan mee te werken.

Het resultaat is adembenemend. De muziek van Alanis Morissette wordt zo zuiver neergezet, dat de essentie wordt gevangen die Alanis Morissette met haar nummers creëert. Breekbaar, puur, krachtig, sfeervol. Maar vooral met de liefde en aandacht voor de woorden, de muziek en de artiest. De naam voor dit project zegt daarom genoeg: Alanis!

Electric Monster:
Al eerder was er een samenwerkingsverband tussen zanger Paul van der Lelie en gitarist Rob Monster in de band Cold Shower en later Timber.


Nu hebben ze die draad weer opgepakt en hebben de liefde voor de punk & rock uit de jaren '80 & '90 weten over te dragen aan de jonge helden Edward Prast (drums) en Peter-Jan van Velzen (bas).

Deze compacte bezetting rockt, zweet en pakt je bij de kladden.
Voor je het weet ben je gegrepen en laten de catchy licks & refreinen je nooit meer los !

 


Muziekpodium Estrado