Abrupt Demise – Noord Geldersch Metaal

12
/ Sep
Zaterdag
2020

Abrupt Demise – Noord Geldersch Metaal

Tijd
Deur open 20.45 uur Aanvang 21.00 uur
Prijs
Prijs voorverkoop € 6,66 (+ 1 euro reserveringskosten).

 Hoe krijg je Abrupt Demise voor een cd presentatie naar Hardrockwijk?

Simpel je start een wereldwijde pandemie net voor de CD presentatie op het Hague Metalfest van onze goede vriend Max Hendriks. De cd presentatie gaat niet door en met de moed der wanhoop moet de band zich naar Harderwijk slepen op 29 augustus om de CD presentatie alsnog door te laten gaan. Als stichting Noord Geldersch Metaal draaien we natuurlijk ook al een kleine 15 jaar mee en hebben we dus voldoende connecties om zo’n pandemietje over de hele wereld uit te spreiden….


Maar goed, het draait deze avond niet om ons maar om Abrupt Demise. Er zijn vanwege de coronamaatregelen 50 ZITPLAATSEN beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent!


In oktober 2011 speelde Abrupt Demise hun eerste show in het voorprogramma van Vomitory. Ook werd er daarna een tour gedaan als voorprogramma van de Braziliaanse Metal legendes: Unearthly, en speelde in diverse zalen waaronder The Cave in Amsterdam. Met hun eerste CD “Aborted From Life” (2013) heeft Abrupt Demise veel media aandacht en een breed verspreide radio-dekking gehad die zich uitstrekt van Nederland naar Polen en Canada. Deze kleine maar brutale cd kreeg een aantal goede reviews over de hele wereld. In 2014 begon Abrupt Demise hun "Mutual Mutilation" campagne met enkele festivals en optredens door heel Europa. 2019 startte met een 5 daagse tour in Spanje en ook Deathfeast en Kaltenbach stonden op het programma. Hoogtepunt van 2019 waren de 7 shows die ze in de USA mochten spelen. Vlak na de opnames van het album “The Pleasure To Kill And Grind” besloot Peter Hagen zich op andere zaken te richten. Gelukkig was er snel een vervanger gevonden in de persoon van Ardy De Jong. Het jaar werd afgesloten met de “Cannibal” video, eerste track van het nieuwe album. April 2020 zal “The Pleasure To Kill And Grind” worden uitgebracht via Raw Skull Records.


Een kaartje kost: 6,66 en is alleen online verkrijgbaar. Er is GEEN verkoop aan de deur

Zaal open : 20.45 uur
Aanvang : 21.00 uur
Adres : Parkweg 3, Hardrockwijk


-----


Let op onderstaande voorwaarden:

·Koop je kaarten van te voren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
·Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
·Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek
een stoel toe in de zaal;
·Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
·Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Muziekpodium Estrado