3 Point Landing – GEANNULEERD

07
/ Nov
Zaterdag
2020

3 Point Landing – GEANNULEERD

Tijd
Deur open 20.00 uur Aanvang 20.30 uur
Prijs
Prijs € 5,- (+ € 0,50 euro reserveringskosten) Alleen online verkrijgbaar.

Helaas gaat het optreden van 3 Point Landing op zaterdag 7 november niet door. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheid om het optreden naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor geldig. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd en worden per e-mail op de hoogte gehouden.

Groots, expressief, dromerig en apart. 3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt met synthesizers. Ze zetten een breed geluid neer voor een 3-koppige band en de nummers dekken thema's als; omgaan met gevestigde ordes en ideeën en een effect willen hebben in de wereld. 3 Point Landing won in 2018 de bandwedstrijd Popmania (met 20 andere bands) en haalt inspiratie uit o.a. Muse, Imagine Dragons en Twenty One Pilots.

Prijs: € 5,- (+ € 0,50 reserveringskosten)
Kaarten zijn is alleen online verkrijgbaar. Er is geen verkoop aan de deur.


Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van tevoren online via www.estrado.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar Poppodium Estrado als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.
Muziekpodium Estrado