Cookie- en Privacyverklaring

Cookie- en Privacyverklaring

Middels deze website verzamelen en verwerken wij diverse persoonsgegevens van u en andere bezoekers. Verantwoordelijke hiervoor is MuziekPodium Estrado. In deze privacystatement lichten wij toe welke gegevens wij verzamelen, wat wij daarmee doen en welke rechten u heeft. Deze statement kan van tijd tot tijd wijzigen; wij raden u dan ook aan om deze regelmatig te controleren. De laatste wijziging van deze privacystatement was op 1-6-2018.

Ons beleid
Ons doel is een toegankelijke website, die in de behoeften van onze bezoekers voorziet, met respect voor ieders rechten en verwachtingen. Persoonsgegevens vragen we alleen waar en zover dat nodig is. We verstrekken geen persoonsgegevens aan derden. Wij gebruiken uw gegevens ook niet zonder jouw instemming om u iets toe te sturen. We volgen daarbij: de Wet Bescherming Persoonsgegevens van 1/9/2001 (WBP), de Wet Kopen op Afstand van 21/12/2000, Artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet van 19/10/1998 (TW) over ongevraagde elektronische post, de code Reclame via E-mail van 1/1/2012 van DDMA, Thuiswinkel.org en VNO-NCW, op te nemen in de Reclame Code
Deze site bevat links naar andere websites. MuziekPodium Estrado heeft geen invloed op deze sites en is niet verantwoordelijk voor hun inhoud of beleid. Wij raden u dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Algemene bezoekgegeven
Wij houden algemene bezoekgegevens bij over het gebruik van onze website. In dit kader registreren wij het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren voordat wij deze gebruiken. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt het plaatsen van cookies weigeren of geplaatste cookies verwijderen via uw browser, zie bijvoorbeeld de toelichting van de Consumentenbond voor uitleg.

Functionele cookies
Wij gebruiken functionele cookies, die noodzakelijk zijn om onze website te kunnen laten functioneren. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld cookies om te onthouden of u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies.

Analytische cookies
Ook gebruiken we met uw toestemming analytische cookies, waarmee we de werking van onze website kunnen optimaliseren. Wij kunnen met deze cookies bijvoorbeeld bijhouden hoe u onze website hebt gevonden en welke delen van onze website u heeft bezocht.

Tracking cookies
Als u toestemming heeft gegeven, mogen we ook tracking cookies plaatsen. Met behulp van deze cookies kan een (anoniem) profiel van uw surfgedrag worden opgebouwd. Deze worden gebruikt om deze website te verbeteren en beter bereikbaar te maken op basis van uw voorkeuren en gedrag.

Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten, diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.


Beveiliging van persoonsgegevens
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Toegang tot logbestanden met bezoekgegevens en andere bestanden met persoonsgegevens is beperkt middels wachtwoorden en encryptie.
Uw gegevens worden bewaard in een datacenter met vergaande beveiliging. Online betalingen gebeuren via gerenommeerde payment providers in beveiligde, versleutelde processen. Ook de uitwisseling van accountgegevens is met SSL-encryptie beveiligd. Zorg echter ook voor een optimale beveiliging van uw eigen apparatuur en ga zorgvuldig om met uw inloggegevens.

Inzage en wijzigen van persoonsgegevens
U heeft het recht om in te zien welke persoonsgegevens van u wij verwerken. Op verzoek corrigeren wij uw persoonsgegevens, en als u wilt dat wij gegevens van u verwijderen dan zullen wij dat doen tenzij we wettelijk verplicht zijn deze gegevens te bewaren. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op, het liefst per e-mail naar info@estrado.nl maar u kunt ons ook per post bereiken:

MuziekPodium Estrado
Parkweg 3
3842AD Harderwijk

Muziekpodium Estrado
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.